Ingrediënten:
- Rundvlees tartaar
- Aardpeer
- Kappertjes
- Azijnparels
- Reypenaer kaas
- Maldonzout
- TOPIKÁ Intense olijfolie
- Limoenrasp
- Kruidenolie (optioneel, voor afwerking)
Bereidingswijze:
- Snijd de aardpeer, kappertjes en steak tartaar in kleine blokjes (brunoise).
- Meng de kappertjes door de tartaar en voeg Maldonzout en TOPIKÁ Intense olijfolie toe.
- Meng de aardpeer met zout, Reypenaer kaas, olijfolie en een beetje limoenrasp.
- Voeg de voorgemaakte azijnparels toe (verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels of online).
Plating:
- Zet een ringvorm op het bord en begin met een laagje tartaar.
- Voeg een laagje aardpeermengsel toe.
- Top af met de azijnparels.
- Voeg eventueel een kruidenolie toe voor extra smaak.

Hoe mooi en feestelijk ziet deze tonijn crudo eruit? Door het gebruik van de mooie pure TOPIKÁ Intense olijfolie krijgt...

Ingrediënten: Rundvlees tartaar Aardpeer Kappertjes Azijnparels Reypenaer kaas Maldonzout TOPIKÁ Intense olijfolie Limoenrasp Kruidenolie (optioneel, voor afwerking) Bereidingswijze: Snijd de...

Ingrediënten: Hele zalm Suiker Zout TOPIKÁ Intense olijfolie Citroenrasp Peper Bereidingswijze: Strooi suiker en zout over de zalm en laat...

Recept voor 2 borden hummus: 800 gram kikkererwten 4 eetlepels tahin Sap van 1,5 citroen 1 eetlepel komijnpoeder 1 teentje...

En als je de olijfolie op deze manier gebruikt, dan heb je de puurheid van het gerechtje, en de kwaliteit...

Een goede olijfolie is een van de belangrijkste ingrediënten als je de recepten van Pien maakt. Pien heeft ooit geleerd...
- Het kiezen van een selectie resulteert in een volledige paginavernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.