Ingrediënten:
- Hele zalm
- Suiker
- Zout
- TOPIKÁ Intense olijfolie
- Citroenrasp
- Peper
Bereidingswijze:
- Strooi suiker en zout over de zalm en laat 24 uur staan om te curen.
- Snijd de zalm in dunne plakjes (trancheren).
- Rasp de citroen erover, voeg een drizzle TOPIKÁ Intense olijfolie toe en breng op smaak met een beetje peper.
Zutti di frutti.

Hoe mooi en feestelijk ziet deze tonijn crudo eruit? Door het gebruik van de mooie pure TOPIKÁ Intense olijfolie krijgt...

Ingrediënten: Rundvlees tartaar Aardpeer Kappertjes Azijnparels Reypenaer kaas Maldonzout TOPIKÁ Intense olijfolie Limoenrasp Kruidenolie (optioneel, voor afwerking) Bereidingswijze: Snijd de...

Ingrediënten: Hele zalm Suiker Zout TOPIKÁ Intense olijfolie Citroenrasp Peper Bereidingswijze: Strooi suiker en zout over de zalm en laat...

Recept voor 2 borden hummus: 800 gram kikkererwten 4 eetlepels tahin Sap van 1,5 citroen 1 eetlepel komijnpoeder 1 teentje...

En als je de olijfolie op deze manier gebruikt, dan heb je de puurheid van het gerechtje, en de kwaliteit...

Een goede olijfolie is een van de belangrijkste ingrediënten als je de recepten van Pien maakt. Pien heeft ooit geleerd...
- Het kiezen van een selectie resulteert in een volledige paginavernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.