
Het zonlicht valt over de heuvels van Kreta, waar oom Myros de eerste olijven van de tak plukt.
Tussen eeuwenoude bomen begint ons verhaal, dat onze overgrootvader Dimitrios in 1883 met passie begon. Het groeide uit tot een familie die verbonden is door vakmanschap, respect voor het land en liefde voor pure olijfolie.
5 generaties vakmanschap

1883
Dimitrios begon als eerste in de familie wijn en olijfolie te maken in Agios Myronas.

1914
Spyridon werd arts, maar bleef terugkeren naar de gaard. Hij zette de wijn- en olijventeelt voort en sloot zich tijdens de oorlog aan bij het verzet tegen de Duitsers.

1946
Dimitrios startte een succesvol reisbureau, opende een slagerij en supermarkt, en helpt nog steeds met de olijvenoogst.

1977
Spyridon studeerde wiskunde, zette het familiebedrijf voort en oogst dezelfde eeuwenoude olijven als zijn familie.

2001
Dimitris groeide op met familieolijfolie en wijn en bracht na al die jaren samen met Daan Kretenzische olijfolie naar Nederland.

Door samen met de familie te oogsten en elke stap te volgen, behouden wij de familietraditie en beste kwaliteit van olijf tot fles.